Gastenboek

1 2 3 4

Ron Hameleers

21-07-2018 10:28

Wat een lieve, aardige mensen die er alles aan doen om het de gast naar hun zin te maken. Heerlijke koffie met zelfgemaakt gebak en een fantastisch mooie boottocht gemaakt door de prachtige omgeving. Dit was een geweldige ervaring. Nogmaals dank voor de leuke uurtjes.

rob doncker

08-04-2018 09:31

als ik mijn rondje loop ga ik altijd even over hitzum en even een bakkie doen in de theetuin. het voelt aan als een soort thuiskomen,altijd een warm welkom.

Robert

30-11-2017 09:02

Gisteravond weer even in het digitale fotoboek gebladerd. Ook de foto's die ik gemaakt heb tijdens een vaartocht in NW Friesland kwamen weer voorbij. Wat is het toch een mooi gebied! En achter de foto's in de theetuin school de hartelijkheid van de gastvrouw. De gastheer (Hans) legt alles uit, over de motor, over de boot, over de route, kortom, het kan écht niet beter. De gastvrijheid van deze twee personen is fantastisch! Ik weet, ik ben een beetje laat met een reactie, maar het is niet minder gemeend. Tot volgende zomer Nauta's!!

Jacob Broersma

29-09-2017 08:35

Hier zijn de Nauta's Gisteravond keek in met grote belangstelling naar “Hier zijn de van Rossems” (in Frentsjer) en direct in het begin van de uitzending herkende ik de kussentjes in het bootje: Nauta natuurlijk !! Hans, het scheelde niet veel of je was met Cis van Rossem teruggevallen in het bootje. Prachtig. Je had niet gedacht dat zij zo zwaar was, en die broers maar lachen …… Overigens een prachtige uitzending waarin enkele fraaie aspecten van Franeker goed voor het voetlicht werden gebracht. Maarten was natuurlijk weg van het werk van Eise Eisinga en terecht.

fam. Mulder

11-08-2017 18:08

Vanmiddag een bootje gehuurd. We hadden nog nooit zelf een motortje bestuurd en kregen instructie van Hans. Super goeie uitleg! Mooi end gevaren, leuk om te doen. Daarna nog even op het terras gezeten met een kopje koffie. Heel gezellig allemaal. Me eigen er over verbaasd dat de Friezen zo vriendelijk zijn allemaal. Echt ontzettend gaaf. Een heerlijk plekje daar, van de weg af niet te zien dat er achter zo'n mooi terrasje zit; zo rustig, zo welkom, het is echt een aanrader om daar even een bootje te huren of alleen een kopje koffie te doen. Maakt niks uit wat je wilt, als het maar gezellig is. En Hans en Maartje hebben er zelf ook plezier in. Dat stralen ze uit! Nu nog een weekje genieten van Franeker en omgeving. Van Maartje kregen we héél véél informatie. Dank fam. Nauta en tot volgend jaar!

1 2 3 4
Familie plezier

Familie plezier

Rondvaart Franeker

Rondvaart Franeker